Alle 10 resultaten

Ecoffee Cup

ecoffee cup logoDe Ecoffee Cup is mooie lichtgewicht beker gemaakt met bamboevezels. Je kunt er makkelijk uit drinken en dankzij de ‘no drip’ deksel blijft de inhoud warmer zonder te morsen. De missie van Ecoffee Cup: Elk jaar worden er 100 miljard single use coffee cups gebruikt die bij het vuilnis eindigen. Slecht een klein del daarvan wordt gerecyceld. Daarom is de herbruikbare beker bedacht; een milieuvriendelijk en herbruikbaar alternatief met vezels van bamboe – een van de snelst groeiende en duurzame gewassen die bij de groei ook nog eens veel CO2 opneemt. Ecoffee Cups zijn BPA en ftalaten vrij. Zowel de deksel als de grip zijn gemaakt van food grade siliconen en zijn te recyclen.

Pluspunten van de Ecoffee Cup

Bredere grip: t.o.v. andere bamboe bekers is de grip breder en iets dikker. Zo brand je je handen niet als er hete koffie of thee in zit.

No Drip deksel: De deksel heeft een gad voor een rietje en een gat om zo uit te drinken. Dankzij het extra lipje kun je beide gaatjes afsluiten. Als je aan de wandel bent of rennend de trein moet halen met je verse cappucino dan blijft de inhoud dus in je beker. Wel zo prettig!

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 17 reviews.