Alle 10 resultaten

Ecoffee Cup

ecoffee cup logoDe Ecoffee Cup is een mooie lichtgewicht beker, gemaakt met ± 80% bamboevezels. Je kunt er makkelijk uit drinken en dankzij de ‘no drip’ deksel blijft de inhoud warmer zonder te morsen. De missie van Ecoffee Cup: Elk jaar worden er 100 miljard single use coffee cups gebruikt die bij het vuilnis eindigen. Slechts een klein deel daarvan wordt gerecycled. Daarom is de herbruikbare koffiebeker bedacht; een milieuvriendelijk en herbruikbaar alternatief met vezels van bamboe – een van de snelst groeiende en duurzame gewassen die bij de groei ook nog eens veel CO2 opneemt. Ecoffee Cups zijn BPA- en ftalaat vrij. Zowel de deksel als de grip zijn gemaakt van food grade siliconen en zijn te recyclen.

Pluspunten van de Ecoffee Cup

Bredere grip: t.o.v. andere bamboe bekers is de sleeve breder en iets dikker. Zo brand je je handen niet als er hete koffie of thee in zit. De sleeve is ook te bedrukken met een logo.

No Drip deksel: De deksel heeft een gat voor een rietje en een gaatje om uit te drinken. Dankzij het extra ‘no drip lid’ kun je beide gaatjes afsluiten; iets wat andere bekers niet hebben. Als je aan de wandel bent of rennend de trein moet halen met je verse cappuccino dan blijft de inhoud dus in je beker. Wel zo prettig!

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.