Toont 8 producten

WakaWaka: Safe, Sustainable Solar for All

WakaWaka maakt zonneladers, powerbanks en zaklampen op zonne-energie. De nieuwe WakaWaka Power+, is een zonnelader waarmee je je iPhone of Android smartphone snel kunt opladen – zonder elektriciteit. Net als de gele en de zwarte koop je ze inclusief ‘Buy One Give One’ certificaat.

Ecomondo is de zonneladerspecialist en heeft de nieuwste modellen op voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Met jouw aankoop krijg je niet alleen één van de beste zonneladers, maar steun je tegelijkertijd de WakaWaka Foundation. Deze stichting verspreidt de lampen op zonne-energie in ontwikkelingslanden om het gebruik van gevaarlijke kerosinelampen in huizen of tenten terug te dringen. Inmiddels hebben de superefficiënte lampen en opladers op zonne-energie ruim één miljoen mensen in de wereld toegang gegeven tot een veilige en duurzame bron van licht.

Met de WakaWaka Power Zonnelader, Light of Base draag je bij aan een betere wereld. Alle solarproducten zijn bovendien kwalitatief hoogstaand, die door de speciale chip en bouw met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. Deze Nederlandse Social Enterprise heeft onlangs een plek veroverd in de prestigieuze 2017 Global Cleantech 100.

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.