Een écht Duurzaam Kerstpakket samenstellen? Bij Ecomondo heb je keuze uit heel veel kwalitatieve duurzame producten, waarmee je een waardige geschenkbox, kerstpakket, eindejaarsgeschenk maakt. Je hebt de keuze en zekerheid van echt duurzame producten, die vaak ook nog eens nuttig zijn. Kom je er niet uit en wil je het personeel liever zelf laten kiezen? Dan hebben we de Ecomondo Cadeaubon die je met Kerst of Nieuwjaar kan geven.

duurzaam kerstpakketEen pakket met weer die eeuwige ragout, pepernoten en een blik soep kan echt niet meer. Steeds meer mensen verwachten iets origineels, maar vooral duurzaam. Wil je het personeel, je klanten en relaties of zomaar iemand verrassen met een duurzaam kerstpakket? Maak dan een kerstpakket vol met goede producten van Ecomondo. Samengesteld door jouzelf of je team. Laat je ook niet foppen door een kerstpakkettenbedrijf die tussen 100 pakketten één duurzaam pakket aanbiedt. Dan gaat je geld alsnog naar vaak naar slechte producten en plastic verpakkingen.

Een duurzaam kerstpakket is leuk om te krijgen maar vooral leuk om te geven..!

Producten voor een duurzaam Kerstpakket bestellen?

Bij ons kun je kiezen uit veel duurzame en circulaire producten, eco, bio, fairtrade, lokaal of eerlijk gemaakt. Met de keuze voor een duurzaam kerstpakket maak je impact. Zowel op degene die het ontvangt en door je keuze voor gezondere en betere producten.

Met jouw keuze voor duurzaam laat je zien dat je ergens voor staat. Dat jouw bedrijf of organisatie er toe doet. Kies uit producten die voedselverspilling tegengaan of bijdragen aan een betere en eerlijkere keten. Kies producten met een uniek verhaal van Nederlandse en Buitenlandse sociale ondernemers.

Zelf een duurzaam Kerstpakket maken?

Laat ons dan weten welke producten je graag in het pakket zou willen hebben en om hoeveel kerstpakketten het gaat. Wij maken dan een offerte voor de producten die je afneemt. Heb je slechts enkele stuks nodig, bestel ze dan in de shop. Als je boven de € 50,- uitkomst (in België € 100,-) dan verzenden wij de producten gratis.

Plasticvrije vulmaterialen en tape

Ga je een kerstpakket maken, doe het dan plasticvrij. Gebruik geen plastic vulmaterialen, piepschuimchips en plastictape, maar gebruik papieren tape, oud papier, of andere restmaterialen. Cadeaupapier? Is dat echt nodig? Cadeaupapier kan vaak niet gerecycled worden door glitters en de hoeveelheid inkt. Plastic folie? No way! Veel pakketten worden gemaakt met plsatic folie. Dat wordt zo goed als niet gerecycled en veroorzaakt alleen maar afval. Wees creatief. Een bruine doos als kerstpakket heeft ook z’n charme, vooral als je papieren tape gebruikt. of er een envelop op plakt.

Let op: Ecomondo levert niet aan bedrijven voor relatiegeschenken.