Toont 13 producten

Dopper

De Dopper waterfles koop je natuurlijk bij Ecomondo. Uit voorraad, snel en plasticvrij verzonden. De Dopper is de waterfles met een missie en leent zich perfect voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Een Nederlands ontwerp waar we trots op zijn, klimaatneutraal geproduceerd en vrij van giftige stoffen zoals BPA. De flesjes zijn eindeloos herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig. Bespaar je zelf het gemak van statiegeld en koop een herbruikbare fles. Met de aanschaf van een Dopper draag je ook nog eens bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Dopper waterflessen zijn ontwikkeld om het plastic afval van wegwerpflessen & pet flessen te verminderen. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid! Die belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat, of in de zee, waar ze een plastic soep vormen. Flesjes met statiegeld heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval en geld!

Dopper kopen? Alle kleuren uit voorraad leverbaar.

Ecomondo heeft alles van Dopper op voorraad: De Original, de Steel, de Insulated en Glass.

Wij zetten ons ook in voor een duurzamere wereld en verzenden je waterfles in een compact en plasticvrij doosje. Ook voor grotere aantallen, flessen met logo, een waterflesborstel of een Kerstpakket met waterfles ben je bij ons aan het juiste adres.

Je oude Dopper inleveren?

cradle to cradle certifiedDopper waterflessen zijn cradle to cradle certified en circulair. Naast dat ze lang meegaan kun je je oude trouwe waterfles of de onderdelen ervan ook bij Ecomondo inleveren. Wij zorgen ervoor dat ze goed ingezameld worden en in de juiste recyclestroom terecht komen. Ze worden dan schoongemaakt, vermalen tot een nieuwe grondstof en omgevormd tot een nieuw product.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.