Toont 9 producten

Bee’s Wrap

bees wrap logoBee’s Wrap is hét alternatief voor plastic huishoudfolie en aluminiumfolie. Het is (her)ontwikkeld om minder plasticfolie en aluminiumfolie te gebruiken. Zo kom je een stukje dichter bij een ‘zero waste’ huishouden, omdat je grondstoffen bespaart en minder afval maakt. Bee’s Wrap is perfect voor het verpakken van kaas, kliekjes, lunch en het afdekken van schalen, bilkjes of kommetjes,

De wraps zijn gemaakt van biologisch katoen en bijenwas. Natuurlijke materialen waarmee je voeding veilig kunt afdekken. Door de warmte van je handen nemen ze de vorm aan van hetgeen je af wilt dekken. Na gebruik kun je de wrap met koud water en indien nodig wat afwasmiddel afnemen. Je kunt ze telkens opnieuw gebruiken en ze gaan ongeveer een jaar mee. Ze zijn biologisch afbreekbaar, evenals de verpakking waarin je ze koopt, dus je draagt niet meer bij aan plastic afval.

Bee’s Wrap is bij Ecomondo te koop in verschillende maten. De standaardmaten zijn small, medium en large; ze zijn los te koop, per set van 3 of in een assorted-pack met drie verschillende maten. Er zijn ook aparte maten voor bijvoorbeeld een stokbrood, sandwich en kaas wrap.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.