Toont 4 producten

Attitude

Attitude is net als Ecomondo gedreven om verantwoordelijk te leven en te consumeren. Onze toekomst bepalen we samen, vandaag. Attitude maakt het mogelijk de ecologische footprint van ieder huishouden tot een minimum te beperken en Ecomondo verzendt de pakketten met producten van Attitude CO2-neutraal.

Gecertificeerd ecologisch: Alle ATTITUDE® schoonmaak- en verzorgingsproducten dragen het ECOLOGO™, de meest vooraanstaande milieuwaarborg in Noord-Amerika. De luiers en doekjes zijn niet gecertificeerd door UL EcoLogo omdat deze standaarden namelijk (nog) niet bestaan. CO2 neutraal: Alle ATTITUDE®-producten dragen actief bij aan de strijd tegen de klimaatverandering. Het merk dringt zijn CO2-emissies zoveel mogelijk terug door te investeren in energie-neutrale productie en door bomen te planten.

Zeer efficiënte producten • Op basis van essentiele olieën • Biologisch afbreekbaar, zonder petrochemische derivaten en niet-toxisch • Zonder fosfaten • Veganistisch en zonder dierproeven.

De ATTITUDE® Little ones is een lijn specifiek ontwikkeld voor gezinnen met jonge kinderen en baby’s. Binnen deze categorie zijn er luiers, billendoekjes en een uitgebreide lijn verzorgings- was- en schoonmaakproducten.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.