Toont 6 producten

A Slice of Green

A Slice of Green maakt fantastische lunchboxen die ontworpen zijn in het mooie Wiltshire in Engeland. De metalen lunchboxen zijn betaalbaar en kwalitatief erg goed. Ze gaan heel lang mee en het is dus een slimme investering.

Duurzame RVS Lunchbox

Tijdens onze zoektocht naar een handige lekvrije lunchbox kwamen we het merk A Slice of Green tegen. Eenmaal de kwaliteit in handen wisten we dat we deze lunchboxen graag bij Ecomondo in de winkel wilden hebben. Ze zijn ontworpen om brood, salades, kliekjes en snacks mee te nemen. Overal waar je heengaat!

Nog handiger vinden wij ze als ‘bring your own box’. Je kunt ze mee naar de afhaal nemen om zo zonder afval (en rommel) een afhaalmaaltijd mee te nemen. Doordat ze lekvrij afsluiten kun je ze zonder zorgen in een tas houden.

De lunchboxen zijn van hoge kwaliteit, food grade 201 stainless steel met nette afgeronde hoeken. RVS is non-toxic en er kan geen overdracht plaatsvinden van voeding of geurtjes.

A Slice of Green wordt onder eerlijke omstandigheden gemaakt

De productie van A Slice of Green Lunchboxen vindt plaats in Noord India. De mensen werken er in goede, veilige omstandigheden en krijgen een eerlijk loon. Dit is vastgelegd in een regelmatige audit waar gecontroleerd wordt op werkuren, hygiëne, gezondheid, veiligheid, afval management, geen kinder-of jongerenarbeid, discrimatie en gelijke rechten.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.