Toont 8 producten

seepje logo

Seepje

Seepje wasnoten, handzeep, wasmiddel, wasverzachter en allesreiniger. Je vindt ze in onze shop. Het zijn stuk voor stuk effectieve schoonmaakproducten op 100% plantaardige basis, namelijk de sapindus schillen uit Nepal.

De was doen met schillen van een boom? Dat kan! De schillen van de Sapindus vrucht bevatten namelijk Saponine, een natuurlijke vorm van zeep. Door een viertal schilletjes in het katoenen waszakje bij je kleren in de wastrommel te doen, krijg je een heerlijk frisse en natuurlijk schone was! Op basis van de schillen hebben de Seepje wasmannen nu ook vloeibaar wasmiddel ontwikkeld. In twee heerlijke geuren, allebei beschikbaar in een variant voor zowel bonte, als witte was.

Nu is er ook een allesreiniger in een prachtige nieuwe fles die gemaakt is van gerecyclede melkflessen. Seepje Allesreiniger is verkrijgbaar in twee geuren.

Seepje streeft hier in Nederland én in Nepal een positieve impact na. De producten zijn ecologisch en biologisch afbreekbaar. De schillen zitten in een mooie duurzame verpakking van karton. Het wasmiddel en de allesreiniger zitt in een innovatieve fles van gerecycled kunsstof.

social enterpriseHier in Nederland worden de producten ingepakt door de kanjers van Siza, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En in Nepal zorgen we voor natuurbehoud en betere werk- en leefomstandigheden.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.