Duurzame producten & relatiegeschenken kopen

Ecomondo levert ook aan bedrijven, gemeenten en andere (semi-)overheidsinstellingen in Nederland en België. Voor duurzame circulaire producten en relatiegeschenken zijn wij een vertrouwd adres. We maken circulair inkopen en sociaal inkopen eenvoudig, zodat je als bedrijf of organisatie een positieve impact kan maken. Aangezien het vaak om grotere aantallen gaat, hanteren we voor organisaties aantrekkelijke prijzen waar dat mogelijk is*. De aankoop kan op factuur en vooraf krijg je een duidelijke offerte. Bij een opdracht kunnen wij een inkoopnummer of proquro vermelden, zodat de factuur makkelijk door de administratie behandeld kan worden. De facturatie geschiedt per e-mail, eventueel voorzien van inkoopnummer. De betalingstermijn is 21 of 30 dagen, tenzij anders overeengekomen.

Informatie-aanvraag

Snel geleverd & verzekerd verzonden

Wij hebben doorgaans alle producten ruim op voorraad en hebben goede contacten met onze leveranciers. Je bestelling kan dus vlot geleverd worden. Wij verzenden zakelijke leveringen standaard met verzekering en track en trace code via PostNL.

Duurzame Cadeaubonnen

Ecomondo geeft ook cadeaubonnen met een winkeltegoed naar keuze uit die je als bedrijf kunt uitdelen aan relaties, klanten of medewerkers. Deze duurzame ‘gift cards’ kunnen door ons aangeleverd worden als PDF of als gedrukte ‘plasticvrije’ cadeaukaart met unieke kortingscode. Ontvangers van de cadeaubon kunnen zo hun favoriete duurzame producten uitzoeken. Wij leverden al cadeaubonnen voor o.a. Fairtrade Original, vandebron Energie, Engie, CBF, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Groningen, Natuur & Milieu, Duurzame Huizenroute en NPO.

Duurzame Kerstpakketten

Een écht Duurzaam Kerstpakket samenstellen? Laat ons weten welke producten je graag in het pakket zou willen hebben en om hoeveel kerstpakketten het gaat. Wij maken een offerte voor de kerstpakketten met producten die je afneemt. Ze worden door ons zoals je gewend bent netjes plasticvrij verpakt en desgewenst verzonden.

Producten bedrukken

Waterflessen en herbruikbare koffiebekers kunnen prima bedrukt of gegraveerd worden met een logo of voorzien van een bedrukt kaartje. We maken ook zaadbommen met een logo of eigen custom label. Ook WakaWaka zonneladers kunnen bedrukt worden. Dankzij onze grafische achtergrond hebben we verstand van logo’s, (pantone) kleuren, grafische bestanden en is je aanvraag in de juiste en betrouwbare handen. We hebben zelf contact met ervaren drukkerijen. Vanzelfsprekend krijg je vooraf altijd een offerte en een digitale drukproef te zien. Houd rekening met de levertijd. Bestel tijdig.

De zekerheden van Ecomondo

 •  Wij verzorgen een duidelijke offerte
 •  Levering op factuur, met inkoop / ordernummer
 •  Je hebt een eigen, vast contactpersoon
 •  Echt duurzame producten, snel geleverd
 •  Wij verzenden de producten verzekerd
duurzaam relatiegeschenk

Betalingsvoorwaarden & Betalen op Factuur

Bestaande klanten en geverifieerde ondernemingen kunnen bij Ecomondo betalen op factuur. Wel behouden we ons ten tijde van de huidige situatie rondom het coronavirus het recht voor om een vooruitbetaling te vragen aan nieuwe klanten. De betalingstermijn is doorgaans 21 dagen. Bij grotere bestellingen (vanaf € 1500,-) kan er een aanbetaling gevraagd worden. Mochten er vragen over zijn, neem dan contact met ons op.

Referenties

Wij leverden onder meer aan gemeentes (ook in België), VNG, Ministeries, ASN bank, ABN AMRO, Rabobank, Essent, Microsoft, scholen en universiteiten, tandartsen, PWN Drinkwaterbedrijf, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam en vele andere bedrijven.

 

vandebron logo
partij voor de dieren logo
engie energie
amsterdam logo
gemeente rotterdam
den haag logo
avr logo  
ministerie buza logo  
ministerie ocw logo  

 

 

Informatie-aanvraag? Vul het formulier in.

 • Vul a.u.b. het VOLLEDIGE adres in. Bedankt.
 • Geef hier een duidelijke omschrijving van je vraag. Geef ons bijvoorbeeld de aantallen, kleuren, maten etc. Hoe completer de vraag, hoe sneller we kunnen schakelen!
 • Geef ons de datum aan waarop de producten binnen moeten zijn. (De vraag 'wanneer kunnen jullie leveren?' is afhankelijk van vele factoren)
 • Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, ai, eps, , Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Wil je een logo meesturen? Wij hebben de voorkeur voor een EPS bestand (Adobe Illustrator / Vector) of hoge resolutie PDF.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Op enkele duurzame producten en relatiegeschenken, zoals o.a. de Growkit Oesterzwammen, de GuppyFriend, WakaWaka Lampen en zonneladers, zit weinig marge: de opbrengst wordt gestoken in de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten en educatie of gaat gedeeltelijk naar ontwikkelingshulp en goede doelen. Deze producten kunnen wij dus niet veel voordeliger aanbieden. Wij vragen hiervoor je begrip, tenslotte maak je door de aanschaf van deze producten de wereld een stukje groener en mooier.

social enterprise

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk