Toont alle 9 resultaten

Samarali Yoga

samarali logo
Samarali maakt hoge kwaliteit duurzame yogaproducten van natuurlijke materialen zoals GOTs certified biokatoen, kurk, boekweit en lavendel. Want bij yoga en meditatie draait alles om verbinding maken met jezelf, je omgeving en moeder natuur. Het gebruik van volledig natuurlijke materialen helpt ons meer gegrond te zijn en trouw te blijven aan deze waarden.

Samarali is opgericht door Nodira uit de Oezbeekse hoofdstad Tashkent. Van jongs af aan hield zij van sporten en dansen en later yoga, voornamelijk in de open lucht, omringd door de natuur. Sport en natuur zijn belangrijke inspiratiebronnen voor het merk Samarali. ‘Omdat ik gepassioneerd ben over yoga, was het een uitdaging om duurzame yogaproducten te vinden die mijn oefeningen konden verbeteren’, dus besloot ze ze zelf te gaan ontwerpen.

Prachtige duurzame yogaproducten

Inmiddels omvat Samarali een lijn van prachtige duurzame yogaproducten met unieke Centraal-Aziatische ontwerpen die lief zijn voor de natuur. Doel bij het ontwerp is het biologisch afbreekbaar moet zijn, of op zijn minst recyclebaar. Maar Samarali gaat verder: yogaproducten te creëren niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, maar ook teruggrijpen naar onze eigen wortels met opvallende ontwerpen. Ecomondo heeft voor Samarali producten gekozen, omdat ze mooi afgewerkt zijn en ze als kleine sociale onderneming net als ons in Rotterdam gevestigd zijn.

Social Return met Samarali

Een deel van de winst wordt geïnvesteerd in het ondersteunen van weeskinderen uit Oezbekistan, zodat ze een beter leven en onderwijs hebben.

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.