Toont 10 producten

keepcup

KeepCup

KeepCup maakt één van de mooiste herbruikbare bekers. De filosofie erachter is dat het leuk en makkelijk moet zijn om een een herbruikbare beker mee te nemen. Dankzij het leuke ontwerp en de vrolijke kleuren helpen ze mee aan een positieve verandering. Met zo’n look wil iedereen wel aan de herbruikbare koffiebeker!

Een herbruikbare koffiebeker betekent minder plastic afval. Papieren wegwerpbekers hebben namelijk een liner van polyethylene en je krijgt er vaak ongevraagd een plastic een deksel bij.

Zin in koffie. Met korting.

Met zo’n leuke beker krijg je meteen zin in een lekkere take away koffie! Veel mensen gebruiken nog veel te vaak wegwerpbekers, en dat terwijl je bij allerlei fijne koffietentjes nog korting krijgt ook als je je eigen beker meeneemt! Dus vergeet je KeepCup niet mee te nemen als je de deur uit gaat. Dat is veel beter voor het milieu én je scoort karmapunten.

KeepCup kopen

KeepCup komt van oorsprong uit Australië. Eerst waren ze toegewijd aan lokale productie, maar al snel veroverden ze de hele wereld op wegwerpbekers. Dat vinden we heel goed bij Ecomondo. Daarom kun je nu ook bij ons je KeepCup kopen, naast heel van andere herbruikbare en #zerowaste producten.

Zakelijk KeepCup bestellen? Of een koffiebeker met logo? Bel of mail ons voor een zakelijke offerte. Wij motiveren bedrijven om plasticvrij te gaan en op disposables te besparen.


keep cup original

keep cup clear


keep cup brew cork


keep cup brew glasskeep cup longplay


Hier vind je de KeepCups Original, Brew & Cork Edition

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 25 reviews.