Toont 11 producten

huskee cup

Huskee Cup

Huskee is een revolutionair concept gestart om de verspilling van miljarden wergwerpbekers tegen te gaan. Want de statistieken zijn bizar: jaarlijks eindigen meer dan 500 MILJARD (500.000.000.000) eenmalig gebruikte koffiebekers als afval. In Nederland gebruiken we jaarlijks 3.200.000.000 wegwerpbekers! Om al die bekers te maken worden bomen gekapt en wordt er veel water en olie gebruikt. Dat kunnen we én moeten we veranderen!

Ecomondo is de eerste webshop en winkel in Nederland waar je Huskee kon kopen. Rotterdam heeft dus de primeur, na Londen, Madrid & Berlijn! We volgen Huskee al sinds we het ontwerp in 2018 zagen en zien het merk als een mooie aanwinst op ons assortiment herbruikbare koffiebekers.

Doe mee met de HuskeeCup koffiebeker revolutie.

A. Koop je eigen HuskeeCup. Hiermee kun je van huis je warme koffie meenemen in de auto of op het station een cappuccino kopen. Zo geniet je onderweg van een kop koffie zonder waste. Let wel op; de deksel is niet geheel lekvrij en je moet de beker dus met de hand vasthouden of in de bekerhouder zetten, net zoals een gewone coffee to go beker.

B. HuskeeCup voor jouw bedrijf, organisatie of afdeling. Stap over op HuskeeCups in plaats van papieren wegwerpbekers, want op kantoor worden nog veel papieren bekers gebruikt. Per 1 januari 2024 mag dat niet meer zomaar. Reken uit hoeveel koffiebekers jouw afdeling dagelijks gebruikt, vervolgens wekelijks, maandelijks en jaarlijks… Al die bekers kun je besparen door deze mooi vormgegeven beker in te zetten. Bij Ecomondo zijn ze te koop per stuk, per 4 of voordeliger in grotere aantallen. HuskeeCup met logo? Vraag een offerte.

C. Huskee Cup voor de horeca in Nederland. Tot nu kon je als consument je eigen herbruikbare koffiebeker kopen en meenemen, maar om echt impact te maken moeten horecabedrijven ook veranderen. HuskeeCup kan zorgen voor een lokale en wereldwijde oplossing door herbruikbare koffiebekers op veel plekken beschikbaar te maken. Zo kun je bij de ene bar je HuskeeCup meenemen en bij de andere coffee to go bar weer inleveren. Dat werkt via een soort statiegeld systeem. Op dit moment werkt Ecomondo aan dit concept mee; hieronder vind je alvast een voorproefje.

good design award

Doe de HuskeeSwap

Weg met de papieren koffiebekers. Huskee heeft een wereldwijde community gecreéerd, die overgestapt zijn op HuskeeCups. Deze koffiebekers kunnen onderling kunnen uitwisselen Of je kunt ze zelf of voor kantoor aanschaffen. Dit is simpel en voorkomt een hoop afval. Het concept werkt als volgt: Iedere keer als iemand een koffie bestelt, wordt deze geschonken in een perfect schone Huskee beker. Met de HuskeeCup kun je gewoon naar buiten lopen: Je koffiebeker is geen persoonlijk bezit, maar je kunt deze bij meerdere koffie to go’s of meerdere plekken op kantoor achterlaten, bijvoorbeeld als je weer een nieuwe koffie gaat halen. Daar wordt deze weer afgewassen, netjes en schoon voor de volgende kop koffie. Je koffiebeker vergeten in de vaatwasmachine is verleden tijd. Je kunt altijd weer een nieuwe meekrijgen, zonder schaamte dat je weer een single use cup moet gebruiken!

Huskee is te koop in 4 maten: Extra Small – Small – Medium – Large. Binnenkort ook verkrijgbaar als HuskeeRenew in de kleuren Smoke en Amber.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 25 reviews.