Ecomondo.nl is een webwinkel en afhaalwinkel in Rotterdam met duurzame, ecologische, biologische en gerecyclede producten. We verkopen een groot aantal producten van Nederlandse Social Enterprise ondernemers zoals Dopper, WakaWaka, RotterZwam, Kromkommer, TonyChocolonely en binnenkort ook Fairphone. Daar zijn we trots op! We zetten ons in voor een groenere en mooiere wereld en sociaal ondernemerschap. Ons assortiment groeit en we beperken ons niet tot het traditionele aanbod van biologische winkels. We hebben een breed assortiment en leveren ook aan bedrijven en (semi)overheidsinstellingen.

Duurzame en Sociale producten

Bij het samenstellen van ons assortiment wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en herkomst van producten. Duurzaamheid heeft voor ons een dubbele betekenis; de producten moeten A, groen en sociaal geproduceerd zijn, B, een lange levensduur hebben.

Grootste verkooppunt van L’Arbre Vert

Nieuw in Nederland is het nr.1 ecologische merk uit Frankrijk: L’Arbre Vert. Dit Franse merk produceert zeer goede schoonmaakproducten en wasmiddelen, maar ook heerlijke shampoos en douchegels. De ecologische producten zijn makkelijk én zuinig in gebruik en worden inmiddels door vele enthousiaste klanten gebruikt. Vooral op de wasmiddelen krijgen we lovende reacties. Wil je eens wat anders proberen dan Ecover? En ook nog eens voordeliger uit zijn? Stap dan over op L’Arbre Vert.

Eerlijke prijzen

Ecomondo hanteert eerlijke prijzen. We zijn er namelijk van overtuigd dat ecologisch, biologisch en duurzaam niet duur hoeft te zijn en voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Uit Rotterdam en omgeving verkopen we leuke producten, gemaakt door o.a. Rotterzwam, Kromkommer, Pondje Papier, Sweet Heroes en Moko Design. Ook verkoopt Ecomondo veel Nederlandse producten, zoals Dutch Harvest thee, WakaWaka en Xtorm Zonneladers, het 100% plantaardige wasmiddel Seepje en natuurlijk de waterflessen van Dopper en Tulper.

leon goedhart ecomondo
Ecomondo-oprichter Leon Goedhart (rechts) tijdens een van de beach clean ups van Grondstofjutters en plastic-awareness-organisatie By the Ocean we Unite.