Duurzame Cadeaubon

Cadeaubonnen van Ecomondo zijn een geweldig cadeau voor een verjaardag, jubileum of zomaar als bedankje. Ecomondo geeft cadeaubonnen uit waarmee een vrije keuze uit ons brede assortiment gemaakt kan worden of een donatie gemaakt kan worden. Wil je maar één duurzame cadeaubon dan kun je die bestellen in onze webshop. Wil je als bedrijf of organisatie meerdere cadeaubonnen bestellen dan kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen of even te bellen. We bespreken de mogelijkheden dan door. Hieronder staat alvast meer informatie.

EcoCadeaubon voor particulieren

Bestel je ecocadeaubon in onze webshop. Je kunt zelf een bedrag selecteren en de cadeaubon afrekenen met iDeal. Je kunt zelfs extra producten aan je winkelmandje toevoegen. Boven de € 50,- profiteer je namelijk van gratis verzending. De cadeaubon kun je na afrekenen downloaden en zelf uitprinten. Wel zo snel! De gelukkige ontvanger kan dan kiezen uit veel leuke producten en nuttige cadeaus.

Duurzame Cadeaubon / Circulaire Cadeaubon voor bedrijven en organisaties

Ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een duurzame cadeaubon waarmee werknemers en relaties een origineel en duurzaam cadeau kunnen uitkiezen? Het budget kan zelf bepaald worden; een cadeaubon van € 10,- of een bon van € 25,-. Zelfs de verzendkosten kunnen meegefinancierd worden, zodat ontvangers het volledige bedrag aan mooie producten kunnen besteden en ze zelf geen verzendkosten hoeven te betalen. Organisaties die circulair inkopen maken met onze cadeaubon een goede keuze. De bestede Euro’s gaan naar sociaal- en circulaire ondernemers, investeren wij in circulaire producten en een deel doneren wij aan organisaties die plastic-awareness creëren. De ontvanger kan ook zelf kiezen om een deel van de cadeaubon, bijvoorbeeld het restbedrag, te doneren aan door ons geselecteerde goede doelen.

Wil je meer cadeaubonnen of giftcards bestellen dan maken we die speciaal op maat. We hebben en standaard layout die we als PDF kunnen toesturen, maar we verzorgen ook het complete ontwerp en drukwerk in de huisstijl van je organisatie. We ontvangen dan graag het logo in EPS-formaat.

duurzame cadeaubon

Dankzij onze grafische achtergrond en expertise in duurzaam drukwerk maken we een ontwerp op maat dat na goedkeuring van de offerte en de digitale schermproef in productie gaat. Dit is al mogelijk vanaf enkele stuks, maar ook oplages van 250 stuks zijn mogelijk. Vanzelfsprekend bedrukken we de cadeaukaarten digitaal op gerecycled papier of FSC/PEFC gecertificeerd papier, maar we kunnen ook PDF bestanden leveren.

Gepersonaliseerde cadeaubonnen

Indien je een Excel-lijst hebt met de namen van de ontvangers van de cadeaubonnen, bijvoorbeeld uw personeel of genodigden tijdens een evenement dan kunnen we onze duurzame cadeaubonnen of giftcards ook personaliseren met de naam van de ontvanger en een eigen tekst. De Excel-lijst gebruiken we om de unieke cadeauboncodes te genereren en om de namen op de kaarten te drukken. Zo is het cadeau nog persoonlijker. Zelfs het bedrag kan persoonlijk gebonden zijn, bijvoorbeeld € 25,- voor werknemers en € 50,- voor directieleden. Andersom mag natuurlijk ook.

Nieuw: Doneren met de Cadeaubon

Nieuw: vanaf nu kun je bij Ecomondo het tegoed van de cadeaubon – of een deel ervan – ook doneren aan een goed doel! We hebben alvast twee goede doelen geselecteerd waar we nauw mee samen werken en waarvan we dus ook weten dat de donaties ook bijdragen aan resultaat. Sommige mensen hebben nu eenmaal geen nieuwe spullen nodig, maar geven hun cadeaubon liever aan iets goeds. Bekijk de projecten van By the Ocean we Unite en Urban Street Forest.

Facturatie

De cadeaubonnen worden berekend op factuur met eventueel een PO-nummer of een intern ordernummer. De betalingstermijn is standaard 31 dagen. Ecomondo is een betrouwbare webshop met een eigen winkel / showroom in Rotterdam en we houden onze eigen voorraad. Je kunt dus altijd zelf even komen kijken. Dat biedt organisaties de zekerheid dat de cadeaubonnen ook daadwerkelijk verzilverd kunnen worden voor duurzame en circulaire producten. We zijn aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur en voldoen aan alle voorwaarden voor eerlijk zakendoen.

Referenties

Wij gaven al cadeaubonnen uit voor veel tevreden particuliere klanten en zakelijke klanten, waaronder PWN Drinkwaterbedrijf, CBF keur, Vandebron, Duurzame Huizenroute. Onze duurzame producten leverden wij o.a. aan Staatsbosbeheer, Partij voor de Dieren, Adhoc, Eneco, Engie, Essent, diverse ministeries in Nederland en België, de Gemeente Rotterdam en Amsterdam.