#SupportYourLocalsNL • Veilig winkelen bij Ecomondo. Extra hygiëne maatregelen.

Toont 11 producten

Klean Kanteen

Overal in Nederland kun je heerlijk water uit de kraan drinken. Waarom zou je dan nog plastic flesjes kopen? Klean Kanteen heeft het Bring Your Own™ project bedacht. Een beweging die niet meer te stoppen is. We willen mensen inspireren om single-use en wegwerpproducten terug te dringen en om voor gezonde, duurzame producten te kiezen die beter voor de gezondheid en onze planeet zijn.

Klean Kanteen flessen worden gemaakt van duurzaam RVS. Water uit een RVS waterfles smaakt alleen naar puur water… in tegenstelling tot plastic flessen kan RVS geen smaakjes en andere stoffen aan het water afgeven. Zo ben je er zeker van dat water uit een Klean Kanteen fles puur en gezonder voor je is.

Ook Klean Kanteen kopen? Kijk dan in de webshop van Ecomondo. Wij hebben ook reserve onderdelen zoals de losse doppen in het assortiment. Je kunt ook langskomen in onze winkel in Rotterdam.

Klean Kanteen drinkflessen zijn veelzijdige flessen en ze kunnen tegen wel een stootje. Je kunt ze meenemen naar het werk, op dagtrip, stedentrip en op avontuurlijke outdoorvakanties. Ook in het buitenland kun je prima met je waterfles terecht, zelfs als het water van mindere kwaliteit is dan je in Nederland gewend bent. Je kunt het water dan met een Brita of Owell Waterfilter zuiveren zodat je metalen, chloor en andere stoffen uit het water filtert.

We’re not just making bottles. We’re changing the world.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 18 reviews.