Toont 11 producten

hydrophil

HYDROPHIL

maakt innovatieve, duurzame en ecologische producten voor mondzorg en lichaamsverzorging. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid en de schaarste van waardevolle grondstoffen. De missie van Hydrophil is: eerlijke verzorgingsproducten maken die gezonder zijn, vegan zijn en ‘waterneutraal’ zijn.

WaterNeutraal

Voor de producten worden zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt zoals moso bamboe dat zonder kunstmatige bewatering en zonder gebruik van pesticiden groeit. Ook gebruikt Hydrophil gecertificeerde natuurlijke kleurstoffen en eco inkten die zonder minerale oliën of andere chemische stoffen geproduceerd worden. De Hydrophil tandenborstels zijn daarmee een van de meest duurzame op de markt. 10% van de bedrijfswinst wordt afgestaan aan Viva Con Aqua.

Vegan

Hydrophil producten zijn vegan, dierproefvrij en worden gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. Ook worden er natuurlijk geen producten of ingrediënten gebruikt die mede ontstaan zijn door dierproeven.

Fair

Eerlijk werk verdient eerlijk loon. Alle producten worden ook eerlijk en duurzaam geproduceerd. Om er zeker van te zijn dat dit zo is, is de volledige keten transparant en tot in het kleinste detail zelf onderzocht en waar nodig verbeterd.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.