Kruidenbouillon van Nederlandse bodem, gemaakt van wilde kruiden uit lokale ecosystemen. Niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor lokale en seizoensgebonden ingrediënten verminder je je ecologische voetafdruk. Daarnaast stimuleer je de biodiversiteit door gebruik te maken van de inheemse flora, wat belangrijk is voor het behoud van de natuur.
Nederland geen culinaire keuken? Met de wilde smaakmakers van eigen bodem gaan we het tegendeel bewijzen. Van zee en duin tot weide en bos, de Nederlandse ecosystemen zitten vol smaakmakende soorten. Een wild smaakfeest voor vis, soep, sauzen, BBQ, roux, rijst, labne, drinkbouillon en meer.
Smaakprofiel
Umami, Zilt, Kruidig
Soorten sparen
De ingrediënten van de Côte Bouillon hebben invloed op minstens 573 soorten – waarvan 125 vliegen en muggen, 35 bestuivers en 224 vlinders. Waaronder het tweeëntwintigstippelig lieveheersbeestje, de porselein vlinder en de geelpoot-schubsnipvlieg
- Ingrediënten van onbespoten oorsprong
- Wilder-Land ondersteunt de Nederlandse biodiversiteit
- Bouillon van Nederlandse teelt
- Gemaakt van inheemse Nederlandse (on)kruiden
- Verwerkt bij een sociale werkplaats
- Inhoud: 40 gram
Ingrediënten Zeezout, zeekraal, royal kombu, smalle weegbree, zilte schijnspurrie, brandnetel
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.