Duurzame Brievenbuscadeaus

duurzame brievenbuscadeaus

Ben je op zoek naar een duurzaam brievenbuscadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ecomondo verzendt plasticvrije duurzame brievenbuscadeaus naar je vriend, een goede vriendin, familie of je collega’s. Als het om één cadeautje gaat dan kun je zelf de producten kiezen en tijdens het afrekenen ook een notitie laten meesturen. Gaat het om meerdere brievenbuscadeaus, dan kun je deze zakelijk bestellen, ook op factuur. We hebben een groot assortiment aan plasticvrije producten die in een klein pakketje passen; zoals een chocoladereep van Chocolatemakers, een Boc’n’Rol Sandwich Wrap, een Bee’s Wrap, een WakaWaka zonnelader, zaadbommetjes met biologische bloemenzaden, of een Soepstarterkaart… je kunt de producten tijdens het browsen aan je favorieten toevoegen.

Een duurzaam brievenbuscadeau zakelijk verzenden

Verras je collega’s met een plasticvrij en duurzaam brievenbuscadeau van Ecomondo. Voor jouw bedrijf, organisatie of evenement versturen we brievenbuscadeaus, of pakketten volgens een aangeleverde lijst met adressen. Uiteraard doen we dat geheel volgens de AVG, want privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Laat ons weten welke producten je graag wilt verzenden. Je kunt ook een kaart of een geprinte brief meesturen. Dat doen we heel vaak en de cadeau’s worden altijd enthousiast ontvangen. Het is ook mogelijk om zelf kaarten naar ons te sturen.

Duurzaam verzonden & plasticvrij verpakt

Het voordeel van een duurzaam brievenbuscadeau is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om zijn pakketje te ontvangen. We versturen de brievenbuspakketten met Fietskoeriers, DHL of PostNL. De pakketten stellen we zelf samen in ons eigen magazijn en we pakken ze plasticvrij in. We gebruiken kartonnen doosjes van gerecycled papier en papieren tape. Als we een brief printen of een kaart laten drukken dan doen we dat op gerecycled papier. Heb je speciale wensen, dan kun je dat altijd laten weten. Een sticker met logo van jouw bedrijf kan ook; dat vergroot de herkenbaarheid van het pakketje. Wie ga jij blij maken?

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.