Dopper winactie? Deel jouw hergebruik idee!

winactie

Maandag 10/10 is door Urgenda, de landelijke organisatie voor duurzaamheid en innovatie, uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag die voor de 8e keer plaatsvindt, willen ze laten zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is.

Door heel Nederland vinden er mooie activiteiten plaats. Van voorleesdag tot fair fashion of het upcyclen van producten! Want afval bestaat niet! Geef producten daarom een tweede leven door ze voor iets anders in gebruik te nemen. Repararen of Upcycling in plaats van weggooien is tegenwoordig heel normaal. Recent heeft zelfs de Zweedse regering voorgesteld om producten repareren oedkoper te maken en te belonen met voordeel!

Winactie

Ook bij Vision Direct, een online winkel voor contactlenzen, willen ze hun steentje bijdragen. Dit doen ze door een actie te lanceren waarbij ze op zoek gaan naar originele ideeën om een lenzendoosje te hergebruiken. Wij gebruiken een lenzendoosje bijvoorbeeld om zaadjes uit de moestuin in te bewaren.

lenzendoosje hergebruikHeb jij ook een leuk idee om een lenzendoosje een twee leven te geven? Ga dan snel naar hun Facebook-pagina, deel je idee t/m 30 september 2016

Wie weet win jij een van de drie Dopper waterflessen! De voorwaarden kun je hier doornemen.

Acie in samenwerking met

visiondirect logo

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.