Energiebesparing Advies 010

energiebesparing rotterdam koopgoot

Isoleer je woning of bedrijfsruimte en bespaar energie.

Waarom zou jij isolatie aanbrengen?

Isolatie kun je aanbrengen om verschillende redenen:

  • Voor het milieu, omdat je minder stroom of gas gebruikt
  • Om de energierekening te verlagen en zo geld uit te sparen
  • Voor meer comfort in huis of op het werk

Het mooie is dat je bovengenoemde redenen allemaal tegelijk kunt realiseren. Wij vinden alle drie de punten even belangrijk, al isoleren de meeste mensen hun huis vanwege de kou.

energiebesparing advies

Voorbeeld energiebesparen in een huis met enkel glas

Woon je bijvoorbeeld in een (oud) huis met enkelglas, dan moet de kachel constant werken om de ruimte warm te houden. Als je bij de kozijnen raamisolatie aanbrengt met Thermo Cover isolatiefolie of een voorzetraam, creëer je als het ware ‘dubbelglas’, waardoor er veel minder warmte door de ramen ontsnapt. Gevolg: je huis is sneller warm, de warmte blijft beter hangen, en er ‘valt’ minder koude lucht van de ramen de kamer of keuken in. Bijkomend voordeel is dat je ook minder condens op de ramen hebt. Zo wordt het binnen een stuk aangenamer.

Wij realiseerden in een jaren ’30 woning in Den Haag een besparing van maar liefst € 240,- op de gasrekening door met folie de ramen te isoleren in de woon – en slaapkamer. Investering: een paar tientjes.

Kom voor deze en andere informatie langs bij ecomondo of laat je informeren bij Energiebesparing 010 in de koopgoot Rotterdam. Zij hebben allerlei voorbeelden van de isolatiemogelijkheden voor jouw huis. De folies en tochtstrips kun je in onze webshop kopen.

-40%
Oorspronkelijke prijs was: € 16,50.Huidige prijs is: € 9,95.
 
 
 

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.