Before the Flood – Leonardo DiCaprio vecht tegen klimaatverandering

Before the Flood Film

Zondag 30 oktober om 22.00 uur komt er een film op TV die iedereen moet zien!

Gisteren waren we op de Nationale Klimaattop 2016 in het Van Nellegebouw in Rotterdam. Uitgenodigd door WakaWaka en Sungivety. We werden enthousiast van de goede sfeer en dat er eindelijk wat gebeurt! Het bevestigt ook waarom we doen wat we doen… mooie en duurzame producten verkopen die gezonder zijn voor mens en mileu.

Before the Flood

Het meeste indruk maakte de voorpremière van de film ‘Before the Flood‘ van Leonardo diCaprio. Klimaatverandering: het is een groot probleem. Maar hoe vaak wetenschappers en journalisten dat ook schrijven, het blijkt lastig om het grote publiek daarvan te doordringen. Dat constateerde Leonardo DiCaprio – dus was het tijd voor een film, vond hij.

Deze film is met recht een opvolger van ‘An Incovenient Truth’.

Blijf deze avond wat later op, zet de TV op National Geographic, want het is echt belangrijk om deze film te zien! Hij zal je overtuigen dat het tijd is om met z’n allen bewuster te gaan leven.

Meer info

DiCaprio is al jaren betrokken bij milieuactivisme. Om mensen te laten zien hoe ernstig de gevolgen van een veranderend klimaat zijn, ging hij op zoek naar de veranderingen die nú al aan de gang zijn. “De tijd om hierover te steggelen is voorbij, we hebben bijna geen tijd meer”, aldus de Amerikaanse acteur-slash-activist over de boodschap van de film Before the Flood. “Ik wil mensen niet bang maken of ze murw slaan met feiten en statistieken, maar juist laten zien wat ze nu kunnen dóén om te zorgen dat onze planeet behouden blijft voor toekomstige generaties.”

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.