De Roze Dopper is weer te koop bij Ecomondo

dopper roze en mintgroen

Vanaf dit weekend is de Dopper Roze weer terug! Samen met drie andere mooie kleuren die absoluut niet in de collectie van Dopper mogen ontbreken. Je kunt ze kopen bewonderen in onze winkel / Showroom in Rotterdam. We hebben bijna twee jaar op de Roze Dopper moeten wachten. Op marktplaats gingen ze voor woekerprijzen over de toonbank (bijna € 40,-) en we hebben zelfs kibbelende zussen in de winkel gehad over wie de laatste Roze dopper nu mocht hebben. De absolute laatste twee roze hebben we verloot via onze winactie op facebook.

Dopper presentatie nieuwe kleuren.

Tijdens de presentatie in Rapa Nui in Zandvoort werden we warm onthaald. Iedereen moest zijn schoenen en slippers uitdoen en een paar Healthy Seas sokken dragen die wij aan Dopper geleverd hebben. Healthy Seas zet zich namelijk in om verlaten visnetten op te duiken waarvan weer nylon gemaakt wordt om vervolgens mooie sokken van te maken. Het was een mooi gezicht om iedereen op duurzame sokken te zien lopen en te dansen.

Verderop stonden ze te wachten… de nieuwe kleuren van Dopper. Roze, Mintgroen, Zeegroen en Warm Geel. Oké, ze hebben wel iets andere namen. De Roze Dopper heet namelijk ‘Pink Paradise’ en de mintgroene fles heet ‘Hakuna Mintata’ (vast genaamd naar de nieuwe musical). Zeegroen heet gewoon ‘Sea Green’ en warm geel heet ‘Sunshine Splash’.

De nieuwe collectie waterflessen

De nieuwe Dopper kleuren passen perfect bij de twee kleuren die eerder geïntroduceerd zijn in mei: de Ocean Collection. De Pacific Blue is een iets donkerder kleur blauw, geïnspireerd op de kleur van de Pacific, de oceaan tussen Azië en Noord Amerika. De Blue Lagoon is een lichtere grijsblauwe kleur, geïnspireerd op de beroemde Blue Lagoon in IJsland; een meer met natuurlijk mineraalrijk en warm water, waardoor de grijsblauwe kleur ontstaat. De nieuwe kleuren bieden nu meer keuze voor mannen die meestal toch voor een blauwe Dopper gaan, maar Zeegroen mag ook niet ontbreken.

Door het kopen van een Roze Dopper of één van de andere kleuren bij Ecomondo draag je bij aan een beter milieu en bescherming van de zee. Met jouw aankoop help je het gebruik van ‘single use plastic’ te verminderen en uiteindelijk de hoeveelheid plastic in onze oceanen terug te dringen. Met een waterfles ben je een stukje dichterbij een ‘Zero Waste’ lifestyle, omdat je nooit meer flesjes bronwater hoeft te kopen. Ten eerste gaat er bij elke Dopper-aankoop een deel van jouw euro naar een goed doel, ten tweede zet Ecomondo zelf zich actief in tegen zwerfvuil, o.a. door deel te nemen aan beach en mountain clean ups, en door het sponsoren van organisaties als By the Ocean we Unite, Healthy Seas en Sea Shepherd.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.