Oase Rotterdam & Ecomondo

oase rotterdam

Oase in Rotterdam is open! Oase is een mini-mall achter Hudsons Bay(✝) in Rotterdam Centrum. Je vindt er duurzame, circulaire en plasticvrije producten van Ecomondo en VerdraaidGoed, die de vertrekborden van NS upcyclede tot nieuwe producten. Oase is een reisje waard als je van een zero waste lifestyle houdt. We verkopen er o.a. Bee’s Wraps, Food Huggers, echte zeep van Kusala, 24Bottles, de nieuwe Dopper van glas en de circulaire rCUP Koffiebeker. Ook onze Seedboms zaadbommen en Rotterdam Watershit (Rotterdamse plantenvoeding) van Dakakker vind je er!

Eten en drinken in Oase Rotterdam.

Naast orginele en duurzame producten en cadeau’s verkopen ze ook heerlijke gezonde en vegan snacks, zoals FalAfval en echte boterhammen van Das Brot! De doorbijters kunnen er krekelbitterballen eten. Wij hebben ze geprobeerd en ze zijn goed! En de koffie? Die is bij Oase Rotterdam lekker fair en komt van Moyee Coffee. Je kunt er kiezen uit melk of soya melk om bijvoorbeeld je cappucino of latte mee te maken.

Oase Kleding Swap

Oktober is ook de maand van het Sustainable Fashion Event. Wat is er meer sustainable dan je kleding ruilen tegen een andere kledingstuk? Zo hoef je niet te kopen, maar heb je wel iets nieuws! Er hoeft geen nieuw katoen voor geproduceerd, verscheept of geverfd te worden. Dit scheelt veel grondstoffen, water en energie. En… de kleding die wij gezien hebben bij de Oase kleding swap is erg mooi. Er zitten vaak nog hele nieuwe en mooie dingen bij. Ook voor bijzondere kleding kun je er terecht.

In Oase Rotterdam vind je veel grote en kleine planten die de winkel een hele fijne plek maken… een Oase van duurzame inspiratie, lekker eten en drinken. Wil je originele duurzame cadeau’s scoren in de stad? Ga dan eens langs Oase Rotterdam. Uiteraard kun je de producten natuurlijk ook online in onze shop kopen als je wat minder tijd hebt of verder weg woont.

Ga naar Oase Rotterdam

Adres Oase Rotterdam: Westewagenstraat 80, Rotterdam

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.