FNV Ledenvoordeel

waterflessen ledenvoordeel

Als FNV-lid krijg je deze oktobermaand 15% korting* op herbruikbare waterflessen, koffiebekers, lunchboxen en de producten van RotPot, Kromkommer en Dutch Harvest!

Bij Ecomondo vind je een groot assortiment herbruikbare waterflessen, koffiebekers, lunchboxen en andere producten om minder plastic te gebruiken. Kies o.a. uit de flessen van Dopper, 24Bottles en Klean Kanteen. Herbruikbare bekers zijn er van KeepCup, Ecoffeee Cup en de rCUP; de eerste circulaire koffiebeker die je koffie ook nog eens warm houdt en lekvrij is.

Gezonder eten en voedselverspilling tegengaan? Maak zelf de lekkerste zuurkool en kimchi met de RotPot of kies voor Kromkommer soep, gemaakt van groenten die te klein, te dik of te groot waren voor de supermarkt (maximaal 6 soepjes per bestelling). Ooit van Hennepthee gehoord? Dutch Harvest maakt 4 heerlijke biologische theemelanges op basis van in Nederland geteelde hennep. Alle producten zijn ook leuk als duurzaam cadeau!

* m.u.v. reeds afgeprijsde producten

Hoe werkt FNV Ledenvoordeel?

Ga naar je winkelwagen om je gekozen producten te zien. Voordat je doorgaat met afrekenen, vul je kortingscode fnv15 in. In het betalingsoverzicht is de korting dan terug te vinden. Alleen geldig in de maand oktober 2019.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 20 reviews.