Nieuwe Dopper kleuren: Pacific Blue & Blue Lagoon

dopper blauw nieuwe kleur

Vanaf 21 maart 2017 zijn er twee nieuwe blauwe Dopper kleuren verkrijgbaar bij Ecomondo: De Pacific Blue en de Blue Lagoon. Daarmee zijn er nu drie blauwe Doppers te koop in ons assortiment. De namen hebben het thema water & zee, omdat het de missie van Dopper is om het gebruik van ‘single use plastic’ te verminderen en uiteindelijk de hoeveelheid plastic in onze oceanen terug te dringen. Met een waterfles ben je een stukje dichterbij een ‘Zero Waste’ lifestyle, omdat je nooit meer flesjes bronwater hoeft te kopen.

Een ode aan de zee

De kleuren zijn onderdeel van de Ocean Collection: hiermee viert Dopper een ode aan de kleuren van onze zeven wereldzeeën, van de ijzige poolwateren, tot de ruige open zeeën en de kalme warme kustwateren en tropische stranden. Neem een duik!

De Pacific Blue is een iets donkerder kleur blauw, geïnspireerd op de kleur van de Pacific, de oceaan tussen Azië en Noord Amerika. De Blue Lagoon is een lichtere grijsblauwe kleur, geïnspireerd op de beroemde Blue Lagoon in IJsland; een meer met natuurlijk mineraalrijk en warm water, waardoor de grijsblauwe kleur ontstaat. De nieuwe kleuren bieden nu meer keuze voor mannen die meestal toch voor een blauwe Dopper gaan.

 

Door het kopen van een blauwe Dopper bij Ecomondo draag je bij aan een beter milieu en bescherming van de zee. Ten eerste gaat er bij elke Dopper-aankoop een deel van jouw euro naar een goed doel, ten tweede zet Ecomondo zelf zich actief in tegen zwerfvuil, o.a. door deel te nemen aan beach en mountain clean ups, en door het sponsoren van organisaties als By the Ocean we Unite, Healthy Seas en Sea Shepherd.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.