PET fles inleveren bij RET = 5% korting bij Ecomondo!

ecoeuro korting ret recycling

Lever een PET fles in en ontvang korting! Reizigers in de Rotterdamse metro kunnen voortaan op 13 stations bij petflesautomaten hun lege blikjes en petflesjes inleveren. Een proef van een jaar op twee metrostations bleek een succes, meldt RTV Rijnmond. Er werden meer dan 10.000 blikjes en flesjes ingeleverd, waardoor er minder zwerfafval op de stations lag. Het gaat om kleine petflessen zonder statiegeld. Koop je zelf nooit pet-flesjes omdat je bijvoorbeeld een Dopper hebt? Raap dan een zwerfie en lever ‘m in.

Wie een blikje of flesje inlevert kan kiezen voor een ecoeuro kortingsbon, in te leveren bij verschillende bedrijven in Rotterdam, waaronder Ecomondo. Er kan ook gekozen worden voor een donatie aan Diergaarde Blijdorp. De dierentuin steunt een project voor het schoonmaken van zeeën door het verwijderen van plastic. Bij zo’n 80 procent van alle ingeleverde flesjes en blikjes kozen reizigers ervoor om de opbrengst van hun flesje of blikje aan Blijdorp te schenken. Elk flesje of blikje levert 15 cent op voor het goede doel.

De petflesautomaten staan in de hal of op het perron en ze zijn herkenbaar aan posters op de zijkant of een vloersticker.

5% korting op bij inlevering van je Ecoeuro kortingsbon.

Als je een flesje inlevert in één van de automaten ontvang je een Ecoeuro kortingsbon. Tegen inlevering van de kortingsbon ontvang je bij Ecomondo 5% korting op heel het assortiment eco, bio en fairtrade producten*.

* m.u.v. producten die al afgeprijsd zijn.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.