Nieuwe schoonmaakproducten van L’Arbre Vert & Seepje

Er komen weer nieuwe ecologische schoonmaakproducten aan van L’Arbre Vert en Seepje. Ecomondo is constant op zoek naar de beste producten met een minimale impact op het milieu. De merken die we verkopen selecteren we zelf, omdat we graag 100% achter deze merken en de duurzaamheid ervan staan. We hebben zelf contact met de producenten, en we denken met ze mee om de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid te verbeteren.

L’Arbre Vert Allesreiniger en Wasmiddel

L’Arbre Vert is marktleider in Frankrijk voor ecologische schoonmaakproducten en wasmiddelen. Ze maken betaalbare schoonmaak- en verzorgingsproducten die net zo goed en effectief zijn als conventionele producten, maar dan op ecologische basis en – niet onbelangrijk – waar mogelijk nóg schoner dan het ecolabel voorschrijft. Alle producten zijn gemaakt zonder allergenen en aardoliederivaten, wat betekent dat de kans op huidirritatie en allergische reacties zeer minimaal is. Ook zijn alle producten geschikt voor septic tanks.

Nieuw zijn de verpakking voor de ecologische allesreiniger en laminaatreiniger. De flessen met groot handvat zijn verbeterd en je krijgt nu meer inhoud voor dezelfde voordelige prijs. De allesreiniger is geconcentreerd en je hebt voor een perfect schoon resultaat maar een klein beetje nodig.

Allesreiniger met Zwarte Zeep

L’Arbre Vert allesreiniger met zwarte zeep is één van onze favoriete nieuwe allesreinigers. Zwarte zeep is een plantaardige zeep die wordt vervaardigd in Afrika. De kleur van de zeep verschilt per dorp waar het gemaakt is, maar de zeep is nooit helemaal zwart. De naam zwart verwijst naar de donkere kleur van het wondermiddel. De zeep bevat onder andere: bladeren van bananen- en palmbomen, schillen van bakbananen, De schors van sheabomen, shea- en cacoaboter, water, kokosnoot- en palmolie. Zwarte zeep is niet alleen een krachtig schoonmaakmiddel, het ook nog zeer vriendelijk en neutraal voor je huid.

seepje vloeibaar

Seepje Vloeibaar Wasmiddel

Ook Seepje heeft niet stilgezeten. Het Nederlandse merk is bekend van de Seepje wasnoten met of zonder geurtje. Deze week lanceren zij de vloeibare versie van hun Fairtrade wasmiddel: Seepje Vloeibaar. De werkzame ingrediënten zijn plantaardig en natuurlijk, nog steeds op basis van de Seepje schillen. Zo wassen we samen de wereld schoner én mooier. Als je met seepje wast zorgen we voor betere werk- en leefomstandigheden in Nepal, waar de schillen vandaan komen. Ook zorgen we voor natuurbehoud en wordt het extract vanuit de schillen gewonnen door de waskanjers van Stichting Siza, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.