Pakketten en Post naar België tijdens COVID-19

Woon je in België en wil je een pakket laten verzenden? Dat kan, maar lees dan eerst onderstaande informatie. Kies in ieder geval voor bezorging aan huis. Ecomondo stuurt tijdens de lockdown gewoon pakketten naar België. Zowel aan consumenten als aan bedrijven. Bij bedrijven moet er dan wel iemand aanwezig zijn.

Het aantal verzonden pakketten naar België is momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat jouw zendingen naar België vertraging oplopen.

Nieuwe maatregelen vanaf 19 maart 2020

De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Deze maatregelen hebben invloed op webwinkels die pakketten naar België versturen.

Pakketten op een Belgisch PostNL-punt aflevering kan even niet

Bestellingen plaatsen kan, maar het is momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt te laten sturen. Pakketten die we na een tweede poging niet bij de consument thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft; dit kan verder weg zijn dan je gewend bent.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.