Toont alle 4 resultaten

ONYA

ONYA

ONYA is geen onbekende in zero waste land. Ze bieden veel mooie herbruikbare producten zoals broodzakken, bulkzakken en food wraps. Het Australische merk hecht net als ons veel waarde aan kwaliteit en functionaliteit. ONYA is nu ook in Nederland te koop bij Ecomondo.

ONYA is een Certified B-corporation. Dat zijn bedrijven die zich niet alleen bezighouden met het behalen van winst, maar zich ook inzetten voor een duurzamere wereld en sociale verantwoordelijkheid. Ze houden rekening van zowel impact op het milieu, als op de medewerkers, klanten en leveranciers. We leven in een tijd waarin het belangrijker is dan ooit om als consument te kiezen voor bedrijven en producten die net als wij geven om het milieu en onze toekomst. Naast Certified B zijn de ook 1% for the Planet member.

Think Reusable

Op een positieve manier iets bijdragen aan een betere wereld. Dat is waar de oprichter Jon Brousson aan dacht toen ONYA begon. Hij wilde iets doen om de eindeloze stroom single use plastic te verminderen. Met wat inventiviteit, creativiteit en wat ervaring met naaiwerk maakte Jon zijn eerste herbruikbare boodschappen tas. Doordat de tas opviel, vroegen veel mensen waar ze die mooie tas konden kopen? Niet lang daarna volgden ook de herbruikbare broodzak voor in de vriezer en de herbruikbare groente en fruitzakken. Mis je een product? Wil je grotere aantallen ONYA producten kopen? Laat het dan weten.
De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.