Corona & online bestellen: extra hygiëne

Ecomondo is open en je kunt je bestelling gewoon plaatsen, ook als je in België woont. Natuurlijk zijn we wel extra alert om het Corona-/ COVID-19 virus geen kans te geven. We zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden, maar ophalen in Rotterdam is nu niet mogelijk.

Bij Ecomondo en in ons bedrijfspand hebben we extra maatregelen genomen om de gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers te waarborgen.

We zijn een kleine onderneming die werkt met 2 à 3 vaste medewerkers per dag. Allemaal komen we met de fiets of eigen vervoer naar onze winkel. Onnodig contact wordt vermeden. Er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden.

Onze maatregelen voor extra hygiëne zijn:

  • Deurknoppen en deuren worden twee keer per dag schoongemaakt met desinfecterende spray
  • Telefoons, touchscreens en het pinapparaat worden elke dag ontsmet
  • We wassen onze handen vaak en houden afstand
  • Er wordt meer geventileerd
  • Afrekenen gebeurt nu alleen met pin of mobiele telefoon. Zo beperken we hand-op-hand contact en contact met geld
  • Ophalen? Dat kan, maar liever niet. Voel je alleen vrij om op te halen als je je goed én gezond voelt en als geen van je gezinsleden ziek zijn. Als dat niet zo is, blijf dan thuis!
  • Ophalen in Rotterdam is tot nader order even stopgezet. Dit was nodig, omdat toch te veel mensen wilden langskomen in de winkel. Bij het afrekenen ontbreekt deze optie dan ook tijdelijk. Onze excuses daarvoor.

Veilige pakketten

We werken met eigen voorraad en producten die we zelf inpakken en verzenden. Ons kleine team is gezond en op de hoogte van alle maatregelen. We volgen het nieuws nauwlettend en handelen ernaar. Er is dus heel weinig risico op besmetting door pakketjes.

Het kan gebeuren dat je bestelling een dag vertraagd is i.v.m. de maatregelen die onze leveranciers en de post hebben getroffen. We vragen hiervoor je begrip. Pakketpost naar België kan vertraagd zijn. Lees meer over de post- en pakketbezorging naar België.

Afhalen van orders

Het afhalen van je bestelling in onze winkel is even niet mogelijk.

Welke desinfecterende producten zijn er bij ons te koop?

Onze desinfecterende handgel is in ieder geval voor langere tijd uitverkocht, maar we hebben binnenkort weer natuurlijke desinfecterende allesreiniger spray te koop. Overigens is je handen 30 seconden wassen met handzeep of zeep nog steeds de beste methode om bacteriën en virussen te verwijderen.

Meer weten over Corona, de maatregelen en de geldende adviezen? Bekijk dan onderstaande links:

De website van het RIVM: Vragen en Antwoorden over het Corona Virus

Facts & Figures: Corona Heatmap

Dutch Government Corona news and information in English:

Dutch National Institute for Public Health and the Environment: https://www.rivm.nl/en/news/current-information-about-novel-coronavirus-covid-19

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 27 reviews.