Alle 12 resultaten

Tulper.
Love Water, Leave Plastic.

Tulper is een nieuw Nederlands merk met hippe handige herbruikbare producten om plastic afval te voorkomen. De flessen worden gemaakt van duurzaam RVS en kwalitatieve biobased materialen en zo min mogelijk plastic. Ze investeren een deel van de opbrengst in onderzoek en verdere verduurzaming van onze producten.

Tulper wil ervoor zorgen dat het plastic afval in de natuur en in de oceanen sterk vermindert. We geloven dat de eerste stap hiervoor is om te zorgen dat er minder plastic weggegooid wordt. Voorkomen is nog beter dan recyclen! Het kopen en gebruiken van herbruikbare waterflessen draagt bij aan onderzoek en aan de bewustwording dat we minder plastic moeten gebruiken.

Waarom een herbruikbare fles? Voorkomen van plastic afval is beter dan recyclen. Wegwerpflessen vormen een groot deel van de vervuiling in zee, de plastic soup. Daarom is een herbruikbare waterfles de eerste stap naar minder plastic afval. Met de opbrengst kunnen merken zoals Tulper volgende stappen gaan maken.

Het Nederlandse bedrijf voert samen met de organisaties Sea First Foundation, By The Ocean We United en de Plastic Soup Surfer op een positieve manier strijd tegen wegwerpplastic.

Tulper kopen? Bij Ecomondo vindt je de mooie waterflessen, bio biodon, RVS Thermosfles en andere producten in onze webshop. Snel en voordelige verzonden.

-31%

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 17 reviews.