Alle 3 resultaten

MINGA BERLIN maakt de mooie kwalitatieve sokken van gecertificeerd biologisch katoen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). De productiemethodes zijn eerlijk, sociaal en verantwoord. Mens en milieu worden gerespecteerd gedurende het hele proces: vanaf de biologische katoenplantage tot bij ons in de winkel.

MINGA sokken

zijn een ecologisch kwaliteitsproduct en tegelijkertijd een duurzaam fashion statement. De sokken zijn meer dan alleen verantwoord, ze zien er ook mooi en fashionable uit. Eco en bio saai? MINGA bewijst het tegendeel.

Minga Colourful

Gestreept, geblokt of met ruitjes, deze opvallend gekleurde sokken zijn echte blikvangers. De modellen en kleuren zijn unisex, geschikt voor mannen én vrouwen. Ben je net als wij en houd je van originele en blije sokken? Kies dan een paar Minga’s. Er zijn genoeg kleuren en designs voor elke dag van de week. Zelfs de meest grijze dag wordt vrolijk met een paar Minga Colourfuls aan je voeten! Oh ja, de MINGA BERLIN colourfuls zijn altijd ’limited’. Elk seizoen zijn er nieuwe designs.

Minga Basics sokken

Hou je van basics en bio-katoen? Ook dan kun je bij Ecomondo naar hartelust shoppen. MINGA BERLIN heeft zowel effen gekleurde als comfortabele zwarte sokken. Ze zijn verkrijgbaar per paar of in een voordeelset van 3 of 6 paar. Deze sokken kun je altijd combineren.

Duurzaamheid loopt als een rode draad door MINGA BERLIN. Dat geldt voor zowel de productiemethode als de levensduur van het product. Strenge eisen aan het productieproces en de prachtige sokken zorgen voor de hoogste kwaliteit.

Het biologische Egeïsche katoen staat bekend om zijn premium kwaliteit en heeft het vermogen kleuren zeer krachtig weer te geven. Het voelt zeer zacht aan op de huid en gaat langer mee. De sokken worden gemaakt in Istanbul door één van de beste sokkenfabrikanten. Het is een derde generatie familiebedrijf met jarenlange ervaring, respect voor het milieu en hoge sociale standaarden.

MINGA BERLIN haalt zijn inspiratie uit Berlijn: een dynamische stad die altijd in ontwikkeling is en een mix biedt van verschillende (sub)culturen. De grootste inspiratie is de vrijheid van ieder individu!

Minga Berlin Sokken

*Door verschillen in beeldschermen, kunnen de kleuren die je op het scherm ziet iets afwijken van het daadwerkelijke product.

Op = op. Nog enkele maten en modellen verkrijgbaar.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 16 reviews.