Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap is een nieuwe milieuvriendelijke lijn van duurzame schoonmaakproducten op natuurlijke en ecologische basis. Alle producten hebben twee dingen gelijk: ze ruiken heerlijk en verrassend goed én ze maken goed schoon! De schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren en zijn 99% biologisch afbreekbaar.

We moeten stoppen met agressieve chemicaliën en aardolie te gebruiken in en rond het huis. Het is gevaarlijk, milieuonvriendelijk en… er zijn prima alternatieven beschikbaar. Dat bewijst Marcel met deze duurzame schoonmaakproducten. Daarom zijn ze nu ook bij Ecomondo te koop. Kies uit allesreiniger in gewone fles of in de handige sprayfles, afwasmiddel of handzeep. Alle producten hebben dezelfde prijs, dus dat is makkelijk kiezen.

Marcel’s Green Soap is ook het eerste merk in Nederland met flessen van 100% gerecycled plastic: namelijk 100% gerecycled HDPE. Uiteraard zijn die flessen zélf ook weer volledig te recyclen. Zo verminder je dus je ‘plastic footprint’.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 12 reviews.