LuminAID

LuminAID solarlampen zijn compact, lichtgewicht én waterdicht. Ze hebben een hoge lichtopbrengst! Ze zijn kwalitatief erg goed en functioneel; kortom de ideale oplaadbare lamp voor backpackers en fietsvakanties, op de camping en overal waar geen elektriciteit beschikbaar is.

LuminAID logoMet de aanschaf van een LuminAID lamp steun je ook een goed doel. In de eerlijke prijs die je betaald zit namelijk ook een stukje Social Return. Heb je de uitzending van SharkTank gezien. Daar leggen ze uit wat hun idee achter dit mooie product is.

Kies uit de PackLite 16 in de vorm van een kussentje of kies voor de Packlite 12 met de twist en turn functie. Alle lampen zijn opblaasbaar zodat je ze makkelijk in je bagage kunt meenemen.

Buy Light Give Light.

LuminAID ondersteunt hulporganisaties door solarlampen beschikbaar te stellen in landen en gebieden waar dat nodig is. Een deel van de opbrengst gaat naar gebieden waar licht op zonne-energie het hardst nodig is, zoals Nepal of Afrika, waar in grote gebieden nog geen stroom is.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 18 reviews.