Alle 3 resultaten

keepcup

KeepCup

KeepCup maakt één van de mooiste herbruikbare bekers. De filosofie erachter is dat het leuk en makkelijk moet zijn om een een herbruikbare beker mee te nemen. Dankzij het leuke ontwerp en de vrolijke kleuren helpen ze mee aan een positieve verandering. Met zo’n look wil iedereen wel aan de herbruikbare koffiebeker!

Een herbruikbare koffiebeker betekent minder plastic. Papieren wegwerpbekers hebben een liner van polyethylene en je krijgt er vaak een plastic ongevraagd een deksel bij.

KeepCup kopen

Het merk komt van oorsprong uit Australië. De ecologische voetafdruk van de producten is echt belangrijk. Eerst waren ze toegewijd aan lokale productie, maar al snel veroverden ze de hele wereld op wegwerpbekers. Dat vinden we heel goed bij Ecomondo. Daarom kun je nu ook bij ons je KeepCup kopen, naast heel van andere herbruikbare en #zerowaste producten. Zakelijk meerdere stuks bestellen? Bel of mail ons voor een zakelijke offerte. Wij motiveren bedrijven om plasticvrij te gaan en op disposables te besparen.

Zin in koffie. Met korting.

Met zo’n leuke beker krijg je meteen zin in een lekkere take away koffie! Veel mensen gebruiken nog veel te vaak wegwerpbekers, en dat terwijl je bij allerlei fijne koffietentjes nog korting krijgt ook als je je eigen beker meeneemt! Dus vergeet je KeepCup niet mee te nemen als je de deur uit gaat. Dat is veel beter voor het milieu én je scoort karmapunten.

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 17 reviews.