Boek: How to Green your Home

how to green your home boek

how to green your home boekNa het succesvolle boek “How to Green your Office”, gericht op verduurzaming van de werkplek, is er nu “How to Green your Home”. Boordevol luchtige en makkelijke tips om je leven thuis een stukje duurzamer te maken. Dit boek is ideaal als geschenk voor medewerkers, klanten of leveranciers. In een iets grotere oplage kan de omslag gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo, eigen huisstijl en zelfs een eigen voorwoord.

Duurzaam? Innovatief?

Duurzaamheid mag best een beetje leuker worden. En dit boek maakt het leuk voor mensen om met je mee te doen. Met simpele, kleine stappen valt er een heleboel te bereiken. Als we daarmee beginnen, komen de grotere dingen er vanzelf achteraan. En het innovatieve is dat dit jóuw boek kan worden. Met jóuw logo er op en jóuw voorwoord.

Met de producten op ecomondo.nl maak je al een goede start!

In How to Green your Home worden concrete tips gegeven om je leven thuis een tikje duurzamer te maken; van schoonmaken, koken, wassen tot en met je tuin. Iedereen kan meedoen, iedereen is belangrijk. Want uiteindelijk begint het allemaal bij jou zelf. Samen maken we de wereld leuker, en beetje bij beetje weer een stukje groener. Dit boek geeft mensen dus de mogelijkheid en de handvatten om zelf, gewoon thuis, het verschil te maken.

Win het boek op Nudge.nl

De website Nudge.nl verloot 5 exemplaren: Kan jij nog wel wat tips gebruiken om je leven te verduurzamen? We mogen 5 exemplaren van ‘How to Green your Home’ weggeven! Mail dan voor 6 april (in één zin) waarom jij dit boek nodig hebt naar daphne@nudge.nl.

Lees meer over ‘How to Green your Home’ op www.howtogreen.nl.

Geef een reactie

De waardering van www.ecomondo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 12 reviews.