ASN Bank logo

Welkom klanten van de ASN Bank

Gebruik de kortingscode ASNVOORDEEL in je winkelmandje of bij het afrekenen.  Namens de ASN Bank en de Zwerfinator ontvang je 20% KORTING op de producten van deze pagina*.

Kent u de beroemde foto van het zeepaardje dat rondzwemt met een wattenstaafje? ASN Bank maakte er een mooie commercial over!

Plastic zal volgens ons steeds meer plaatsmaken voor toekomstgerichte alternatieven. Start in je dagelijks leven met het gebruik van onderstaande producten en je beleeft hoe de plasticvrije toekomst aanvoelt.

In onze shop vind je veel nuttige herbruikbare producten.

ASN zeepaardje

‘Tijdens onze beach cleanup in Sardinië vonden we honderden wattenstaafjes. We maakten er een kunstwerk van dat nu in een lokale bar hangt.’

snack n go bio lunchzakje

Nieuw: Snack ‘n’ Go Bio

Van biologisch katoen

Shop nu
circular cup travel

Circular Cup

Altijd je eigen beker mee

Kies je kleur
bees wrap kopen

Bye Bye plastic

Het alternatief voor plastic folie

Shop nu

‘Less Waste’ producten van Ecomondo speciaal voor ASN bank klanten:

* korting geldig op geselecteerde producten van de merken Stasher, Bee’s Wrap, Lunchskins, Roll’eat, Circular Cup (rCUP), Flextrash en Onya. Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes.

zwerfinator
litterati
zwerfafval rapen met de hond
wattenstaafjes op het strand
sigarettenpeuken cleanup scheveningen

Raap jij ook al zwerfafval?

De Zwerfinator is een grote inspiratie voor veel mensen die ook zwerfafval rapen. Met zijn data en acties zet hij bedrijven en overheden aan tot verandering. Doe je mee? Met jouw data kunnen we de wereld schoner maken en komen de zeepaardjes geen wattenstaafjes meer tegen.

Lees meer over de Zwerfinator